Pukki Palatsissa

Sketsiteatteri Palatsissa nähdään tänä pikkujouluna hahmoiloittelu, jossa kaikki elämän toiveet ja tunteet lastataan yhteen iltaan. Kuka löytää uuden suunnan elämälleen? Ehtiikö Sirpa ajoissa synnytysosastolle? Kuinka käy pojalle pakkasessa? Jari Salmen kirjoittama Pukki Palatsissa luotaa sketsi sketsiltä pikkujoulun syövereihin sellaisella sykkeellä, että vahvempaakin hirvittää. 

Komiikasta lavalla vastaavat takuuvarmat naurattajat Jari Salmi ja Teemu Koskinen sekä uutena komediennena valloittava tankotanssitaiteilija Henriikka Roo. Tunnelma kohoaa siis kattoon asti niin että kurkihirret natisee.

Raavi pikkumusta päällesi ja anna itsellesi oikeus kunnon kyytiin. Pistä karahka povariin. Ja löysää ylä- sekä alanappia. Nyt vaihdetaan isompaa silmään ja annetaan kulisseille kyytiä!

Meillä esityksiä saa myös kuvata ja somettaa ja tarjoilijankin puhelinnumero kerrotaan pyytämättä. Joku pöydistä voittaa illan aikana kuohuviinipullon!

Esityksessä on tarjolla Show & Dinner -lippuja. Buffetillallisen voi ostaa myös paikan päältä hintaan 25€. Tarjoilu aloitetaan klo 19. Ryhmävarauksissa olethan yhteydessä info@sketsiteatteri.fi

Esitykset: 1.11., 7.11., 16.11., 23.11., 5.12., 14.12., 20.12