sali_square_web.jpg

Sketsiteatteri Palatsi

Sketsiteatteri Palatsi on aloittanut toimintansa Tuulensuun palatsin historiallisissa teatteritiloissa Tampereella. Näyttelijä, käsikirjoittaja, ohjaaja Jari Salmen luotsaama teatteri keskittyy ohjelmistossaan tähän päivään pureutuvaan sketsikomediaan ja yleisön viihtymiseen. Perheyrityksessä tuottajana toimii Vilma Salmi. Teatteriesitysten ohella Sketsiteatteri Palatsin tiloissa järjestetään mm. yksityistilaisuuksia ja elokuvanäytöksiä.

 
baari_square_web.jpg

Ravintola OSMOS

Sketsiteatteri Palatsin tiloissa toimii ravintola Osmos, jonka tarjonnasta vastaa ravintolapäällikkö Veeti Salmi. Show & Dinner -iltoina esitys ja illallinen täydentävät toisiaan luoden unohtumattoman elämyksen. Unohda arki hetkeksi ja uppoudu tähän maku- ja nauruhermoja kutkuttavaan kokemukseen. Kesällä esitysten yhteydessä on tarjolla maittava tapas-buffet, ja elokuusta 2019 alkaen ravintola on auki myös esitysten ulkopuolella. Ravintola tarjoaa myös catering-palveluita yksityistilaisuuksiin.

 
palatsi_square.jpg

Palatsin tilat

Palatsin tilat sijaitsevat Tuulensuun talossa, paraatipaikalla Tampereen Hämeenkadulla. Talo on rakennettu 1929 ja sen on suunnitellut kaupunginarkkitehti Bertel Strömmer. Talossa, joka edustaa uusklassista tyylisuuntaa, on lukuisia kauniita yksityiskohtia, kuten alkuperäisen mallin mukaiset valaisimet, kaidetolpat ja heloitukset. Vuosina 1929–1991 tila toimi elokuvateatterina, ja se restauroitiin 2006–2008 mahdollisimman tarkasti alkuperäistä ulkoasua vastaavaksi. Vuodesta 2008 talo on toiminut monipuolisena viihteen näyttämönä, ja 2019 alkaen Sketsiteatteri Palatsina.